Horia Șulea intră în PSD Cluj. Va candida din nou pentru primăria Florești?

Horia Șulea intră în PSD Cluj. Va candida din nou pentru primăria Florești?

Fostul primar al comunei Florești, Horia Petru Șulea, s-a înscris pe lista PSD Cluj și urmează să fie primit în partid.

ZIUA de CLUJ l-a contactat pe liderul PSD Cluj, Alexandru Cordoș, care ne-a confirmat faptul că, pe lângă cei peste 500 de membri ce s-au înscris în ultima perioadă în filiala județeană, pe o listă suplimentară pentru Florești se află și numele lui Horea Șulea.

„În acest an s-au înscris foarte mulți membri în PSD Cluj, unii și de la alte partide: Pro România, PMP chiar și PNL. Am avut și acel eveniment în care oficial am primit în partid peste 500 de persoane. Și în comuna Florești sunt câteva zeci de cereri, de două săptămâni încoace. Urmează să avem o ședință de validare a lor la nivelul comunei. 

Și da, printre aceștia, este și o cerere din partea domnului Horea Șulea. Conform statutului nostru, aceste cereri trebuie să fie validate de către Biroul Organizației din Florești. Asta se va întâmpla cel mai probabil săptămâna aceasta. Deocamdată nu s-a discutat mai mult. Nici de preluarea șefiei PSD Florești, nici de o eventuală candidatură la alegerile din 2024”, a declarat, pentru ZIUA de CLUJ, Alexandru Cordoș.

Horia Șulea a fost suspendat din toate funcțiile pe care le deținea în PNL în ianuarie 2020, după ce a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare într-un dosar în care este acuzat de abuz în serviciu pentru efectuarea unor plăți nelegale a serviciilor de curățenie stradală și deszăpezire din comuna pe care o conduce.

El a candidat pentru un nou mandat de primar în cea mai mare comună din țară, la alegerile locale din toamna anului 2020, având susținerea PSD, dar n-a mai avut succes, floreștenii mergând pe mâna fostului viceprimar Bogdan Pivariu. 

Fostul primar din Florești nu a putut fi contactat până la ora publicării articolului.

Horia Șulea a fost primarul celei mai mari comune din România în perioada 2012-2020.

Comenteaza