În februarie protestau la megafoane apolitic, acum candidează la Consiliul Judeţean

În februarie protestau la megafoane apolitic, acum candidează la Consiliul Judeţean
Acum o lună protestau la megafoane în centrul Clujului împotriva lui Traian Băsescu, azi sunt candidaţii USL la Consiliul Judeţean. Cel puţin trei dintre candidaţii anunţaţi azi de USL au participat activ la protestele din urmă cu o lună, din piaţa Unirii.

Cristian Ţifrea (23 ani) este membru PNL. Dacă aţi trecut prin centrul Clujului până în urmă cu o lună, seara la protestele din piaţa Unirii, l-aţi putut remarca: a fost cel mai vocal dintre protestatari, cu scandări la portavoce, în primul dintre rânduri atât la protestul din piaţa Unirii cât şi la marşul care-l urma, pe traseul Eroilor - piaţa Avram Iancu - bulevardul 21 Decembrie 1989 - piaţa Unirii sau, după caz, prelungit până la Primăria Cluj-Napoca şi Casa de Cultură a Studenţilor. Atunci, acesta spunea că a demisionat din PNL dezamăgit de lipsa de iniţiativă a conducerii partidului. Acum, acesta spune că şi-a dat într-adevăr demisia, atunci, dar că s-a înrolat din nou în partid, după câteva zile.

Ţifrea, împreună cu doi dintre candidaţii anunţaţi azi de USL pentru fotoliile de consilieri judeţeni - Valentin Lungu şi Daniel Mihiş, a ocupat primele poziţii la protestele din piaţa Unirii. "Ne asumăm asta, n-a fost nimic politic pentru că partidul nu ne-a susţinut", a explicat Mihiş. "Când au început protestatarii cu împuşcarea lui Băsescu cu bulgări de zăpadă, ne-am retras", a adăugat el.

Etichete
Comenteaza