În prima zi de campanie panourile electorale au fost mai mult goale

În prima zi de campanie panourile electorale au fost mai mult goale
A început oficial campania electorală. Chiar dacă pentru mulţi clujeni ziua a fost una obişnuită, liderii principalilor actori politici spun că în sediile lor a fost forfotă mare.

Vineri, la ora prânzului, majoritatea panourilor electorale amplasate de municipalitate în oraş erau aproape goale. Liderii principalelor partide care se vor înfrunta în alegerile locale în Cluj ne-au declarat, însă, că au avut o primă zi de campanie încărcată.

„A fost o zi foarte plină, am avut împreună cu colegii întâlniri cu cetăţenii, cu mass-media şi a fost şi ziua în care am lansat sloganul nostru, „Aproape de oameni", cu care sperăm să câştigăm. Am avut discuţii pentru timpii de antenă care ne sunt alocaţi la postul public de televiziune. Suntem bucuroşi că suntem primul partid pe buletinul de vot la consiliul judeţean.

După-amiază o să avem o întâlnire cu candidatul pe care-l susţinem, Octavian Buzoianu, la care vor participa reprezentanţi de la toate partidele care i-au declarat sprijinul. Sunt într-o discuţie cu doamna deputat Aurelia Cristea legată de strategia pe care o vom urma în campania electorală", a declarat liderul PSD Cluj, Remus Lăpuşan.

Şi liberalii clujeni au avut un program încărcat, conform declaraţiilor liderilor judeţeni. „Membrii conducerii PNL Cluj ne-am întâlnit cu vârfurile noastre de lance, candidaţii la Primăria Cluj-Napoca şi la consiliul judeţean, Emil Boc şi Alin Tişe, unde am discutat ultimele detalii ale proiectelor pentru municipiu şi pentru judeţ.

Oamenii noştri au avut deplasări în teritoriu şi au pus afişele pe panourile electorale. Candidatul pentru funcţia de primar, Emil Boc, va avea în cursul după-amiezii întâlniri cu cetăţenii în cartierele Clujului", a afirmat copreşedintele PNL Cluj, Marius Nicoară.

Potrivit liderului UDMR Cluj, Csoma Botond, uniunea maghiară s-a concentrat în prima zi electorală în principal pe inaugurarea centrului de campanie a candidatului formaţiunii la primărie, Anna Horvath, din centrul oraşului.

Etichete
Comenteaza