Încă 7 candidați PRO România pentru primăriile din Cluj

Încă 7 candidați PRO România pentru primăriile din Cluj

Organizația Pro România Cluj are încă șapte candidați pentru funcția de primar în localitățile județului, la alegerile locale din 2020.

Astfel, începând de luni, 3 martie 2020, PRO România Cluj are încă șapte candidați la primăriile din județ, după cum urmează:

Viorel-Dan NEGREA – Măguri Răcătău

Iovian BRETEA – Ploscoș

Mircea ROȘCA – Cornești

Ioana Maria BRUDAȘCĂ – Cojocna

Petru GOJA – Chiuiești

Nicoleta VELEA – Chinteni

Teodor ȘOMLEA – Frata

"Până în prezent, PRO România are deja propuneri pentru 28 de primării din județul Cluj, persoane cu un înalt simț al datoriei civice, cu experiență în management și orientate spre performanță în domeniile în care activează.

În perioada următoare, candidații desemnați vor începe să își prezinte viziunea pentru dezvoltarea comunităților și pentru creșterea calității vieții cetățenilor, construită pe valorile social-liberale pe care le promovează partidul PRO România: egalitate de șanse, echitate socială, prosperitate, inovație, traduse prin modernizarea infrastructurii, dezvoltare tehnologică, inovație administrativă, atragerea investitorilor pe plan local și accesarea fondurilor nerambursabile. Toate acestea vor fi proiecte sustenabile în timp, care vor contribui la crearea unor comunități demne, unite și prospere", transmite Pro România Cluj.

Comenteaza