Încă două ţinte pe lista lui Alexa: un consilier local şi şeful de la "tineret și sport"

Încă două ţinte pe lista lui Alexa: un consilier local şi şeful de la "tineret și sport"
| Foto: cetin.ro

Liviu Alexa, proaspăt instalat la conducerea PSD Cluj, continuă să ceară demisii ale noilor colegi. După Horia Nasra, deputat, şi Remus Lăpușan, lider al consilierilor județeni, a venit rândul Corinei Croitoru, consilier local, și al lui Ovidiu Chifor, șeful Direcției Județene de Tineret și Sport.

Liviu Alexa i-a transmis în mod public Corinei Croitoru că așteaptă demisia ei din Consiliul Local Cluj-Napoca:

"PSD Cluj are nevoie de schimbare şi de curăţenie în plan intern. Nu putem face asta decât cerându-le să plece celor care au avut o șansă enormă din partea cetățenilor şi care şi-au bătut joc de ea. O tânără care a dezamăgit crunt este doamna Croitoru Corina, consilier local în municipiul Cluj-Napoca, cu o prezență absolut fadă în această postură atât de importantă. Pe lângă doamna Croitoru au trecut razant subiecte stringente ale urbei: banii cheltuiți cu dispreț de Boc, problema Pata Rât, problema parcărilor, problema salubrizării şi a eşecului implementării colectării selective", este caracterizarea pe care a făcut-o Alexa consilierului local PSD.

"Ca cet['ean, acum şi preşedinte al PSD Cluj, am fost dezamăgit profund de lipsa de empatie a doamnei consilier local Corina Croitoru faţă de problema imensă a celor 1.000 de familii de clujeni ai căror copii au rămas pe dinafara creşelor din oraş. Păi, daca asta nu e tematica Stângii, dacă asta nu e problema în care să se implice un consilier local al PSD, înseamnă că doamna Croitoru a uitat care e misiunea sa: să îi reprezinte pe clujeni în TOATE problemele lor. Este și motivul pentru care îi solicit respectuos să își dea demisia din funcția de consilier local al PSD Cluj și să lase locul unui membru de partid dornic de muncă și de mai multă implicare", a declarat Liviu Alexa.

Următoarea "victimă" a noului președinte PSD Cluj este directorul Direcției Județene pentru Tineret şi Sport (DJTS) Cluj:

"Pentru incompetenţa crasă de care dă dovadă, solicit public demisia lui Ovidiu Chifor din fruntea DJTS Cluj, pus de Remus Lăpuşan acolo cu mare greutate, daca vă aduceţi aminte, după ce a ratat cu brio DE MAI MULTE ORI un concurs pe post pregătit doar pentru el și unde a candidat singur. Să candidezi singur la un concurs aranjat și să ratezi spune ceva despre tine. Domnul Chifor și-a depășit cu mult condiția de lăcătuș mecanic, însă e timpul să plece. Direcţia pe care o conduce are nevoie de un om din sport, un om recunoscut de comunitatea sportivă, un om cu idei moderne, cu educaţie, care să dezvolte programe", a scris Alexa pe pagina sa de Facebook.

"Chifor nu a fost în stare să facă nimic pentru tineret şi pentru dezvoltarea sportului de masa în Cluj. A fost în stare să își ia salariul şi să se ocupe să umple la cazare cu pilele sale căminul de pe strada Nicolae Cristea sau să dea panotajul de publicitate outdoor unei firme de casă. Însă capacul l-a pus transformarea Sălii Sporturilor Horia Demian în consignație și butic de haine. Săptămâna trecută, echipa de handbal feminin a Universității Cluj a fost alungată din Horia Demian pentru că Chifor a închiriat sala unor buticari. Sala Sporturilor e a SPORTULUI, nu a șmenurilor. Şi aşa echipele de baschet, handbal şi volei ale lui U sunt oropsite de managementul precar al lui Ovidiu Vasu, de ce trebuie să fie umilită Universitatea Cluj și în această privință? Aștept demisia lui Chifor", a declarat Liviu Alexa.

Comenteaza