News alert Încă o lovitură pentru PSD la Cluj! Viceprimarul din Turda a schimbat partidul și candidează la Primărie

Încă o lovitură pentru PSD la Cluj! Viceprimarul din Turda a schimbat partidul și candidează la Primărie
| Foto: ziare.com

Lucian Nemeș, viceprimarul municipiului Turda, a părăsit PSD și s-a alăturat PPUSL. El va fi candidatul umaniștilor pentru Primăria Turda la alegerile locale din 27 septembrie.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Totodată, Lucian Nemeș va prelua și conducerea organizației Cluj a Partidului Puterii Umaniste (social-liberal).

„Este o zi foarte importantă pentru mine. Intru într-o mare familie, în familia umanistă, o familie în care cred. Poziționarea omului în centrul atenției este cel mai important aspect. Grija față de om. În acest partid am găsit aceste valori foarte bine determinate și a fost unul dintre principalele motive care m-au făcut să mă alătur umaniștilor.

Cred că lucrurile vor merge în direcția pozitivă. Spunem start proiectului politic pentru Turda. Intru în bătălia politică pentru Turda, sunt convins că rezultatul va fi acela pe care eu mi-l doresc. De fiecare dată când am intrat într-o bătălie politică, rezultatele au fost foarte bune", a transmis Lucian Nemeș prin intermerdiul unui comunicat de presă.

De profesie avocat, Lucian Nemeș, este de 8 ani viceprimarul municipiului Turda. Primul mandat l-a câștigat în anul 2012, cu PPDD. În anul 2016 și-a obținut cel de-al doilea mandat, printr-o alianță cu PSD.

„Mă bucur că domnul Lucian Nemeș a devenit membru al PPU (social-liberal). Este cel mai tânăr viceprimar al județului Cluj, este foarte bine pregătit și are o foarte mare experiență în administrația locală. Cred că este cel mai bun candidat pe care municipiul Turda îl are la această oră pentru funcția de primar", a subliniat deputatul umanist Steluța Cătăniciu, care s-a înscris recent la partidul controlat de Dan Voiculescu, după ce a demisionat din ALDE.

Reamintim că în ultimele săptămâni PSD a mai pierdut candidați importanți în județul Cluj. Cristian Matei tot în municipiul Turda, Costan Morar la Dej și Liliana Moldovan la Ceanu Mare, toți au făcut trecerea către PNL pentru alegerile locale din septembrie.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza