Încă un membru PNL Cluj şi-a anunţat public favoritul pentru congres. Cu cine va vota paraşutatul lui Blaga

Încă un membru PNL Cluj şi-a anunţat public favoritul pentru congres. Cu cine va vota paraşutatul lui Blaga
Deşi lideri ai organizaţiei, precum Daniel Buda sau Alin Tişe, încearcă să evite, deocamdată, asumarea susţinerii unuia sau altuia dintre candidaţii la preşedinţia PNL, încep să apară voci din PNL Cluj care îşi asumă opţiuni clare.

Dacă liderul informal al vechilor liberali clujeni, senatorul Marius Nicoară a pronunţat apăsat numele lui Ludovic Orban, candidat care pare a se bucura de simpatia majorităţii liberalilor clujeni, deputatul paraşutat de Vasile Blaga pe lista PNL Cluj, Sorin Moldovan, şi-a anunţat, printr-o postare pe facebook susţinerea pentru marele contraperformer electoral din capitală. Demn de remarcat este faptul că singurul motiv invocat de Moldovan pentru sprijinul dat lui Buşoi este că acesta din urmă provine din TNL, structură al cărei co-preşedinte naţional e Moldovan.

Iată, în continuare, postarea integrală, cu ortografia şi punctuaţia originale, a lui Moldovan, adresată „tinerilor din PNL".

„PNL se află acum în fața unui moment dificil, însă dacă este suficient de matur să treacă și să fructifice Congresul din 17 iunie are șansa să reînvie, așa cum si imnul partidului spune "noi murim spre a renaște". Trebuie să lăsăm deoparte toate vendetele personale, și să alegem ceea ce este mai bine pentru partid, să nu votăm unii împotriva altora, doar pentru ca il cheama X , sau ca are ochelari, iar celălalt nu are. Este datoria noastră față de cetățenii care ne-au votat să terminăm cu bătăliile interne și să ne axăm pe o opoziție puternică dar în același timp constructivă, în interesul cetățeanului.

Este foarte bine ca avem deja 3 candidați anunțați, și cine știe poate chiar mai multi în viitorul apropiat. Ca și membru de partid îmi doresc ca organizația din care provin (PNL Cluj) să fie foarte bine reprezentată la nivelul viitoarei conduceri. Clujul iși merita locul în fruntea conducerii centrale PNL, deoarece a demonstrat de-a lungul timpului că este o echipă puternică, că are oameni de calitate, profesioniști care au confirmat în pozițiile pe care le-au ocupat!

În același timp, în calitate de copreședinte TNL Romania îmi doresc să avem cât mai mulți tineri în structurile de conducere. Și de ce nu, un președinte tânăr ! Un președinte care să provină din organizația de tineret, care să sprijine cu adevărat ( si nu doar declarativ ) tinerii din partid. Îmi doresc un președinte care să iși creioneze o echipă puternică, ce va îmbina tinerețea cu experiența, o echipă care să provină și din rândurile TNL și un program politic bun. Sunt convins că acesta este Cristian Bușoi! Timpul liderilor providențiali a trecut! Consider că fiecare își poate găsi locul în partid și poate pune umărul la reconstrucția partidului. Trebuie doar să încercăm. Așa că vă invit să construim împreună un PNL puternic !"

Menţionăm că autorul a postat acest mesaj înainte de retragerea lui Cătălin Predoiu din competiţie. Aşa se explică referirea sa la trei candidaţi.

 

Comenteaza