Interpret de muzică populară, numit viceprimar al unei comune din Cluj

Interpret de muzică populară, numit viceprimar al unei comune din Cluj
| Foto: Facebook.com/Alin Rotar

Alin Rotar, cunoscut în județul Cluj ca solist și interpret de muzică populară este noul viceprimar al comunei Unguraș.

Ca fiul al comunei, Rotar s-a implicat activ în ultimii ani în viața culturală a comunei Unguraș, fiind cel care, împreună cu autoritățile locale, an de an a ajutat la organizarea sărbătorii “Împănatul Boului” de la Batin. Aleșii locali din Unguraș l-au votat ca viceprimar în cadrul ședinței de Consiliu Local din 19 noiembrie.

Cu studii superioare de lungă durată în teologie, în ultimii 8 ani, Alin Rotar a fost implicat activ și în viața politică, fiind președintele Organizației Locale a Partidului Social Democrat din comuna Unguraș. Experiența sa politică din ultimul an, spune el,  s-a format prin ocuparea funcției de expert în cadrul Biroului parlamentar al deputatului Cornel Itu.

„Ocuparea funcției de viceprimar al comunei Unguraș este o adevarată onoare. Le multumesc tuturor cetățenilor care m-au votat la alegerile locale din 27 septembrie, le mulțumesc colegilor din Consiliul Local Unguraș și întregii echipe social-democrate care m-a sustinut de-a lungul timpului. Adresez mulțumiri deosebite unui om politic de valoare care a crezut mereu în mine și m-a format profesional – deputatul Cornel Itu”, a transmis Alin Rotar prin intermediul unui comunicat de presa, potrivit dejeanul.ro.

„Prioritatea mea în acest mandat sunt nevoile cetățenilor pe care îi reprezint. Aceste nevoi le vom transforma în proiecte fezabile și vom identifica cele mai bune oportunități de finanțare. O să mă axez în special pe accesarea fondurilor europene, așa cum am susținut și în perioada campaniei electorale”, a mai adaugat Rotar.

Comenteaza