Ioan Hosu: Cineva în ecuaţia Tişe-Apostu nu poate face echipă cu altcineva

Ioan Hosu: Cineva în ecuaţia Tişe-Apostu nu poate face echipă cu altcineva
Principalul motiv al demisiei preşedintelui Consiliului Judeţeam, Alin Tişe (foto), din funcţiile de conducere din PDL îl constituie diferenţa între agenda sa şi cea a primarului municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, consideră sociologul clujean Ioan Hosu.
“Din tot ce am văzut în media, pare să fie anumite agende diferite, între preşedintele Consiliului Judeţean şi primarul municipiului Cluj-Napoca. Diferenţa de agende îi poate face oarecum incompatibili. Am citit declaraţia domnului Tişe, însă este o declaraţie standard pentru media, sigur e altceva în spatele acesteia. Se pare că cineva în ecuaţia asta nu poate face echipă cu altcineva. Rămâne de văzut dacă este un joc de imagine, sau o problemă reală”, a precizat sociologuil clujean Ioan Hossu.

În campanie (pentru alegerile locale şi judeţene), peste câteva luni, se va vedea dacă “cutremurul mic” din prezent se va transpune într-un “seism mai puternic”, a adăugat Hossu.

Vezi detalii despre demisia preşedintelui CJ, Alin Tişe, din funcţile de conducere din PDL.

Vezi ce spune şi analistul politic Vasile Dâncu..

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza