Ioan Rus: "PSD se îndreaptă spre o disoluție totală"

Ioan Rus: "PSD se îndreaptă spre o disoluție totală"
Ioan Rus | Foto: Mediafax Foto / Răzvan Chiriţă

Ioan Rus, fost ministru și vicepreședinte al PSD, cunoscut și drept lider al așa-numitului Grup de la Cluj, spune că tot mai mulți social-democrați se pregătesc să părăsească partidul condus de Liviu Dragnea și că PSD se îndreaptă „spre o disoluție totală”

„Ceea ce fac Liviu Dragnea și PSD este fără precedent în țara noastră. Niciodată în istoria României nu a existat un partid care să promoveze în halul acesta mediocritatea, manipularea, impostura și eșecul profesional, așa cum face PSD de doi ani de zile. Avem de-a face, din păcate, cu o expansiune a mediocrității în funcții de conducere: la partid, la Guvern, la Parlament și în toate instituțiile pe care partidul ajunge să le țină sub talpă. Această expansiune a mediocrității se poartă împotriva românilor, împotriva bunului simț și în detrimentul oricăror valori naționale și europene”, a declarat Ioan Rus pentru Podul.ro.

Fostul vicepreședinte al PSD mai spune că mulți social-democrați - de la simpli membri la „nume grele” - vor să părăsească PSD și caută o alternativă. În iulie 2018, Ioan Rus a anunțat că demisionează din PSD și că se alătură Pro România, partidul lui Victor Ponta.

Comenteaza