Breaking news Ioan Rus şterge pe jos cu PSD: "S-a prăbușit sub 30% în adevăratele sondaje"

Ioan Rus şterge pe jos cu PSD: "S-a prăbușit sub 30% în adevăratele sondaje"
Ioan Rus | Foto: Mediafax Foto / Răzvan Chiriţă

Fostul vicepremier Ioan Rus dă cărţile pe faţă şi anunţă prăbuşirea PSD. Liviu Dragnea şi-a bătut joc de referendum, PSD numai este în stare să facă ceea ce îşi propune, a spus fostul ministru al Transporturilor din cabinetul Năstase.

”Este clar pentru oricine: Liviu Dragnea și PSD au organizat referendumul pentru familia tradițională – acum, nici asta nu mai recunoaște nimeni! – și l-au organizat într-atât de prost încât și-au bătut joc de acest demers care a eșuat într-un mod lamentabil. Referendumul a fost foarte prost pregătit.

Asta nu poate însemna nimic altceva decât că PSD nu mai este în stare să facă ceea ce își propune. Când îți fixezi o agendă importantă, îți faci niște calcule, niște analize serioase, lucrezi serios la mobilizare… PSD s-a chinuit, dar nu a reușit!", a declarat Ioan Rus, pentru PSnews.

"Povestea cu referendumul eșuat ne arată că, într-adevăr, PSD s-a prăbușit sub 30% în adevăratele sondaje – nu știu dacă la 27-28%, dar sigur se află sub 30%. Am auzit că asta susține și Adrian Țuțuianu – are dreptate. După atâtea convulsii, scandaluri, crize, prăbușirea PSD este firească

Să nu uităm că, de aproape doi ani, PSD girează formule guvernamentale din ce în ce mai slabe, mai proaste – toate aceste erori și derapaje majore au spulberat imaginea și electoratul partidului. Este imposibil să îți stabilizezi sau să îți crești capitalul politic când comiți toate aceste enormități. Repet: PSD s-a prăbușit sub 30%”, a afirmat Ioan Rus.

Comenteaza