Iohannis: Am transmis PSD-ului în scris refuzul meu cu privire la miniştri. Remanierea nu aduce nimic bun

Iohannis: Am transmis PSD-ului în scris refuzul meu cu privire la miniştri. Remanierea nu aduce nimic bun

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că miercuri a transmis PSD în scris refuzul său cu privire la propunerile pentru ministerele Justiţiei, Fondurilor Europene şi Românilor de Pretutindeni.

Klaus Iohannis a spus că a transmis PSD-ului în scris motivele pentru care a respins cele trei propuneri de miniştri, Eugen Nicolicea, Oana Florea şi Liviu Brăiloiu, precizând că este vorba despre proasta guvernare şi justiţia, pe care a catalogat-o sub asaltul PSD.

"Înainte de sfintele sărbători de Paşti mi-au propus pesediştii o remaniere a acestui Guvern, nu pentru a face guvernarea mai bună, s-au certat găştile în interiorul PSD şi au venit cu trei propuneri: Nicolicea, Florea şi Brăiloiu şi le-am spus atunci că nu sunt de acord cu această remaniere, pentru că nu aduce nimic nou, bun. (...) Astăzi le-am dat pesediştilor refuzul meu şi în scris ca să înţeleagă mai bine că nu sunt de acord cu această remaniere", a spus Klaus iohannis, la Palatul Cotroceni.

Președintele a afirmat și că "PSD a produs cea mai slaba guvernare dupa Revoluţie, zero autostrăzi, zero spitale, doar promisiuni, iar la capitolul realizări nimic, cu o excepţie, la modificări pe legile justiţiei, la modificări pe codurile penale, au lucrat mult şi prost. Se pune întrebarea retorică de ce au lucrat pesediştii atat de mult şi atât de intens pentru subjugarea justiţiei, pentru îndoirea legilor justiţiei? Răspunsul este cunsocut, arhi-cunoscut şi clar: pentru a-l scăpa pe Dragnea de justiţie, de asta lucrează PSD de doi ani şi jumătate". 

 

Comenteaza