News alert Iohannis amână din nou răspunsul ce o vizează pe Kovesi: Săptămâna trecută s-a terminat cu bine

Iohannis amână din nou răspunsul ce o vizează pe Kovesi: Săptămâna trecută s-a terminat cu bine

Preşedintele Klaus Iohannis a evitat să anunţe, marţi dimineaţa, ce va face cu privire la decretul de revocare a Laurei Codruţa Kovesi, aşa cum a cerut Curtea Constituţională, susţinând că îl interesează prea puţin criticile aduse de Liviu Dragnea în acest sens.

Astăzi mai mult despre biciclete şi unitate, decât pentru altceva. Săptămâna trecută s-a terminat cu bine, mulţumesc", a declarat Klaus Iohannis, întrebat fiind ce decizie a luat cu privire la decretul de revocare a şefei DNA şi dacă s-a terminat săptămâna de lectură.


Cât priveşte declaraţiile lui Liviu Dragnea cu privire la o posibilă suspendare a şefului statului, deoarece a întârziat nepermis de mult în luarea deciziei, Iohannis a răspuns: "Sincer, nu sunt extrem de interesat de părerea dumnealui",a mai spus preşedintele.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a anunţat luni că nu este exclusă suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis. "Nu este exclusă (n.r.: suspendarea preşedintelui) pentru că deja a stat neconstituţional de mult şi nepermis de mult. Jocul cu <<să mai citim>> e o bătaie de joc la adresa CCR. A întârziat foarte mult", a afirmat Liviu Dragnea.

Comenteaza