Iohannis, apel către români: Legea se aplică. Se impune, nu se discută!

Iohannis, apel către români: Legea se aplică. Se impune, nu se discută!

Președintele Klaus Iohannis a prezentat concluziile discuțiior pe care le-a purtat la Cotroceni cu premierul Ludovic Orban, cu ministrul Marcel Vela, ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, şi cu secretarul de stat în MAI Bogdan Despescu.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că este "absolut necesar" ca toată lumea să respecte legislaţia în contextul epidemiei cu noul coronavirus, arătând că cine nu se conformează va fi amendat.

"Am discutat ce s-a făcut bun până acum, cum s-a făcut şi am pus un accent foarte clar şi ferm pe ceea ce se numeşte impunerea legii. Este absolut necesar ca toată lumea să respecte legislaţia în această perioadă, pentru protecţia voastră, a fiecăruia, şi pentru a înlesni munca medicilor şi a personalului medical", a spus preşedintele Iohannis.

El a arătat că măsurile privind instituirea stării de urgenţă şi ordinele date de ministrul de Interne şi de ministrul Sănătăţii au fost luate pentru protejarea sănătăţii populaţiei şi pentru a înlesni munca medicilor şi a personalului medical.

"Este absolut necesar ca toată lumea să respecte legislația în această perioadă! Repet - asta spre protecția voastră, a fiecăruia și pentru a înlesni munca medicilor și a personalului medical.

Foarte mulți români, majoritatea românilor, au înțeles aceste lucruri, însă ce se întâmplă cu cei care n-au înțeles sau, mai rău, nu vor să înțeleagă? Ei, aceștia vor fi amendați, pur și simplu. Legea se aplică, se impune, nu se discută. Cine nu se conformează va fi amendat", a declarat Iohannis.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza