Iohannis, apel ferm: „PNRR nu are culoare politică. De reușita lui depinde în mare măsură cum va arăta viitorul societăţii noastre”

Iohannis, apel ferm: „PNRR nu are culoare politică. De reușita lui depinde în mare măsură cum va arăta viitorul societăţii noastre”
| Foto: presidency.ro

Preşedintele Klaus Iohannis a făcut, vineri, apel la forţele politice responsabile să iasă din "logica îngustă de partid" şi să susţină Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

Șeful statului a mai subliniat că, acesta reprezintă "proiectul unei generaţii" şi nu are culoare politică.

„De reuşita PNRR depinde în mare măsură cum va arăta viitorul societăţii noastre. Din această perspectivă, acest demers nu are culoare politică chiar dacă a fost elaborat cu mari eforturi şi negociat intensiv la nivelul european de actuala coaliţie de guvernare, o coaliţie care înţelege foarte bine care sunt nevoile de dezvoltare ale ţării noastre şi ce trebuie făcut pentru a atinge obiectivele. Acest plan aparţine României, iar implementarea sa se va întinde oricum dincolo de mandatul actualului guvern", a afirmat Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, potrivit Agerpres.

În acest context, preşedintele a făcut apel la solidaritate şi responsabilitate. „Abordările politicianiste sau criticile în notă electorală nu fac altceva decât să şubrezească şansele sale de reuşită. Acum este momentul ca toate forţele politice responsabile să iasă din logica îngustă de partid să dea dovadă de solidaritate, de responsabilitate şi să susţină cu toate forţele acest efort naţional", a adăugat președintele României.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza