Iohannis: Atmosfera se schimbă, foarte multă lume doreşte să se vaccineze. Este o schimbare pe care o salut

Iohannis:  Atmosfera se schimbă, foarte multă lume doreşte să se vaccineze. Este o schimbare pe care o salut

Preşedintele Klaus Iohannis a spus marţi că e "foarte bucuros" să constate că "atmosfera în general se schimbă şi foarte multă lume doreşte să se vaccineze" împotriva COVID-19.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

"Sunt foarte bucuros să constat că atmosfera în general se schimbă şi foarte multă lume doreşte să se vaccineze. Este o schimbare pe care o salut în mod explicit, o schimbare de atitudine şi cum în săptămânile şi lunile următoare vor veni tot mai multe doze de vaccin, tot mai multă lume va beneficia efectiv de serviciul de vaccinare", a afirmat Klaus Iohannis marți, după ce a vizitat centrul de vaccinare de la Romexpo din Capitală, în curs de operaționalizare.

Iohannis a spus că vor începe să funcționeze tot mai multe centre de vaccinare în țară, dar a precizat și că pe lângă vaccinare trebuie respectate cu stricteţe măsurile impuse. 

"În această săptămâna, deja, centrul începe efectiv, cum foarte multe centre în toată ţara încep în aceste zile să funcţioneze. Vor creşte gradul, capacitatea, aşa cum vor veni din ce în ce mai multe doze de vaccin şi noi avem cu toţii speranţa ca până în vară să avem suficiente persoane vaccinate pentru a termina cu această pandemie. (...) Vreau şi cu această ocazie să atrag atenţia publicului: vaccinarea singură nu rezolvă pandemia. Până când vom avea foarte mulţi oameni vaccinaţi, este nevoie de respectarea cu stricteţe a tuturor măsurilor impuse. Ne dorim cu toţii să ne întoarcem cât se poate de repede la o viaţă normală, dar acest lucru este posibil dacă, pe de o parte, respectăm restricţiile, pe cealaltă parte, un număr importat - 60-70% din populaţie trebuie să fie vaccinată şi atunci, dacă facem lucrurile aşa cum trebuie, poate deja în această vară să ne întoarcem la o viaţă normală", a mai declarat Klaus Iohannis.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza