Iohannis avertizează PNL: "Veţi guverna cu un guvern de tranziţie. Toţi vă vor ataca!"

Iohannis avertizează PNL: "Veţi guverna cu un guvern de tranziţie. Toţi vă vor ataca!"
| Foto: Facebook/PNL

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat duminică, în cadrul Adunării Regionale a organizaţiilor PNL regiunea Vest, că PNL va guverna cu un Executiv de tranziţie şi să se aştepte la atacuri din partea PSD.

Klaus Iohannis a mai spus că nu se vor tăia pensiile şi salariile, aşa cum spun social democraţii.

"Veţi guverna cu un guvern de tranziţie. Este clar acest lucru. L-am anunţat imediat după prima rundă de consultări. Toţi vă vor ataca, în frunte cu pesediştii şi să nu credeţi că vor ceda puterea uşor. Au început deja să vehiculeze sperietori mincinoase pesediste. Pentru a demonta prima minciună gogonată, vă spun cu toată răspunderea - nu vor exista tăieri de pensii şi salarii", a declarat Klaus Iohannis.

"Vor încerca să boicoteze votarea noului Guvern, vor încerca să meargă la CCR, vor începe fel şi fel de scheme pentru a încerca să oprească PNL să lucreze pentru români. Vă spun acest lucruri nu pentru a vă speria, ci ca să fiţi pregătiţi să duceţi lupta mai departe, să ajungem să reconstruim România, să facem România normală", a mai spus Iohannis, conform Mediafax.

Președintele Iohannis a anunţat vineri că va continua luni consultările cu partidele pentru formarea unui nou Guvern și a precizat că cel târziu marţi va desemna un premier. Propunerea pentru funcţia de şef al Executivului din partea PNL este Ludovic Orban.

Comenteaza