Iohannis: Când vorbim de PSD, simțim un iz de comunism. Resetarea se poate face doar prin vot

Iohannis: Când vorbim de PSD, simțim un iz de comunism. Resetarea se poate face doar prin vot

Românii se pot "elibera" numai prin vot de "rămăşiţele comunismului şi de un PSD care a inhibat dezvoltarea României", a spus preşedintele Klaus Iohannis sâmbătă, la Reuniunea Ligii Aleşilor Locali ai Partidului Naţional Liberal de la Sala Polivalentă.

"PSD-ul este un partid imens, PSD-ul este adânc înşurubat în toate structurile statului, iar resetarea statului român, deschiderea căii spre România normală se poate face într-ul singur fel - prin vot. Numai printr-un vot românii pot alege o conducere democratică în adevăratul sens al cuvântului. Numai prin vot ne eliberăm de rămăşiţele comunismului şi de un PSD care a inhibat dezvoltarea României", a afirmat şeful statului.

El a vorbit de un "război" împotriva PSD.

"Suntem în război împotriva PSD-ului care a încercat să acapareze întregul stat, toate marile sisteme. PSD-ul nu a atacat doar statul, PSD-ul nu a atacat doar marile sisteme publice. PSD-ul nu a atacat doar democraţia românească, PSD-ul i-a atacat pe români şi pentru asta cineva trebuia să ia partea românilor şi asta am făcut eu, împreună cu voi", a spus Iohannis.

În opinia sa, social-democraţii sunt o forţă politică ce a "inhibat în perioade importante dezvoltarea României".

"Fără PSD nu ar fi fost nevoie să spună Emil (Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca - n.r.) că dorim aceleaşi condiţii cum au oamenii la Paris, la Munchen, la Roma. Le-am fi avut", le-a mai spus Iohannis liberalilor. 

Comenteaza