News alert Iohannis: "Circulația pe timp de noapte va fi restricționată mai devreme"

Iohannis: "Circulația pe timp de noapte va fi restricționată mai devreme"

Preşedintele Klaus Iohannis a anunțat marți că starea de alertă va fi prelungită în această săptămână, iar circulaţia pe timp de noapte va fi restricţionată "mai devreme, probabil de la orele 22.00".

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Președintele Klaus Iohannis a spus că evoluţia pandemiei de COVID-19 din ultima săptămână este îngrijorătoare și a făcut un apel către populaţie: "Haideţi să nu irosim ceea ce am câştigat până acum prin campania de vaccinare". Iohannis a precizat că nu se ia în calcul un "lockdown de Paște".

"Vreau să atrag atenția că cifrele din ultima săptămână privind evoluția pandemiei sunt îngrijorătoare. Tendința de creștere e evidentă și din toate părțile ni se spune că presiunea pe ATI este tot mai mare. 

Haideți să nu irosim ce am câștigat până acum prin campania de vaccinare, campanie care merge foarte bine. Numărul de persoane vaccinate crește de la o zi la altă. Astfel, până în vară vom avea un nivel foarte bun. Dar până atunci trebuie să avem grijă să nu ne înecăm la mal.

Starea de alertă va fi prelungită în această săptămână, iar circulația pe timp de noapte va fi restricționată mai devreme, probabil începând de la orele 22.

În final, un mesaj care este important pentru mulți. Pot să vă spun foarte clar că nu avem în vedere un lockdown de Paște", a declarat marți Klaus Iohannis.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza