Iohannis, despre copiii înfiaţi: Am aflat cu certitudine de 100% că sunt bine merci, oameni adulţi

Iohannis, despre copiii înfiaţi: Am aflat cu certitudine de 100% că sunt bine merci, oameni adulţi
Candidatul ACL la președinție ACL, Klaus Iohannis, a declarat duminică seară că a aflat cu certitudine că acei copii înfiați în anii '90 în Canada sunt "bine-mersi, sunt oameni adulți ce trăiesc la casele lor", fapt pe care îl va putea dovedi cu acte.

"A venit echipa domnului Ponta şi a minţit că eu aş fi traficat copii, că aş fi vândut copii, că acei copii pe care i-a înfiat o familie de canadieni la începutul anilor '90 ar fi fost duşi acolo pentru organe şi alte prostii. Este aceasta o minciună ordinară (...) O să vă spun ceva în premieră, pe mine m-a interesat. M-am interesat de acei copii, cu toate că nu era în niciun fel treaba mea, ar fi fost eventual treaba instituţiilor statului. M-am interesat şi am aflat cu certitudine de 100% că acei copii sunt bine merci, sunt oameni adulţi, sunt la casele lor, unii dintre ei chiar cu copiii lor, şi această afirmaţie a fost o mare minciună ordinară. Şi la momentul potrivit pot să dovedesc acest lucru pe care l-am spus cu acte", a spus Iohannis într-o emisiune la B1 TV, citat de Mediafax.

Întrebat dacă se referă la o acțiune în instanță, liderul PNL a precizat că "acum vorbim despre campania electorală, nu ce va fi după campania electorală".

Subiectul legat de faptul că Iohannis a fost implicat în procesul de înfiere a unor copii în anii ‘90 a fost folosit în cadrul campaniei PSD la alegerile prezidenţiale, făcând obiectul unor conferinţe de presă şi a unor declaraţii publice ale reprezentanţilor PSD.

 

Comenteaza