News alert Iohannis, după ce a zdrobit-o pe Dăncilă: "Voi fi şi preşedintele celor care nu m-au votat" / "Războiul încă nu a fost câştigat"

Iohannis, după ce a zdrobit-o pe Dăncilă: "Voi fi şi preşedintele celor care nu m-au votat" / "Războiul încă nu a fost câştigat"

Klaus Iohannis, care a câștigat un nou mandat la Cotroceni, a declarat că aceasta este cea mai categorică victorie împotriva PSD.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

"Am câştigat astăzi, dragi români. România a câştigat, România modernă, România europeană, România normală a câştigat astăzi. Românii au fost eroii zilei de astăzi, au mers într-un număr impresionant să voteze şi acesta este cel mai important câştig de azi, faptul că au mers la vot. Şi aici o menţiune despre românii din Diaspora care au mers în număr extraordinar de mare la vot. E cea mai categorică victorie obţinută vreodată împotriva PSD", a declarat Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a vorbit despre crearea unei noi majorităţi.

"Primesc această victorie cu bucurie, cu mulţumire, cu modestie şi cu încredere în România. Vă promit azi, aici, în această seară că voi fi preşedintele tuturor românilor şi acelora care m-au votat în mod expres şi acelora care nu m-am votat. Voi fi şi preşedintele celor care nu au votat deloc, cu speranţa că data viitoare vor merge totuşi la vot. După această victorie sunt multe lucruri de făcut, de reperat. Mă voi implica pentru a crea o nouă majoritate, compusă din partidele democratice, care vor duce România spre modernizare, spre România normală. Vă promit încă un lucru. Voi fi un preşedinte total implicat pentru România", a mai spus Iohannis.

Președintele a avertizat că lupta cu PSD nu s-a terminat.

"Este o înfrângere semnificativă pentru PSD, dar trebuie să fim realişti, am câştigat o lupta importantă, dar războiul încă nu a fost câştigat. Este nevoie să mergem la vot şi la locale şi la parlamentare, abia atunci când PSD-ul este trimis în opoziţie vom putea face ce ne-au cerut astăzi românii, abia atunci vom putea să facem România normală, România aşa cum ne-o dorim noi cu toţii. În România normală vor fi şi trebuie să fie alegătorii liberali, în România normală vor trebui să fie alegătorii USR-PLUS, în România normală vor trebui să fie alegătorii PMP, UDMR şi da, în România normală trebuie să fie şi alegătorii PSD-ului. Eu nu am un război cu alegătorii PSD-ului, eu am un război cu PSD-ul, care încearcă să se cramponeze de putere în judeţe, în comunităţi, şi de aceea va invit dragi români, rămâneţi conectaţi, mergeţi în continuare la vot în număr mare, este extrem de important. (...) cu toţii trebuie să punem umărul pentru a construi România normală. Şi ne vom implică cu toţii şi vom crea o nouă majoritate parlamentară împreună cu toate partidele democratice, şi vă promit că vom crea împreună România normală pe care şi-o doresc toţi românii", a completat acesta.

Sprijinit de PNL, președintele în exercițiu Klaus Iohannis a reușit să câștige turul II al alegerilor prezidențiale, în fața candidatului PSD Viorica Dăncilă. AICI AICI REZULTATELE EXIT POLL

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza