Iohannis: "Epidemia este între noi. Mare, mare grijă, dragi români, ca să nu dăm cu piciorul la tot ce am realizat în ultimele două luni"

Iohannis: "Epidemia este între noi. Mare, mare grijă, dragi români, ca să nu dăm cu piciorul la tot ce am realizat în ultimele două luni"

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, sâmbătă, că ridicarea stării de urgenţă din 15 mai nu înseamnă că epidemia de COVID-19 s-a încheiat și le cere românilor să aibă grijă ca "să nu avem o explozie de infecţii noi".

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ


"Din păcate, epidemia este între noi. Avem şi astăzi, probabil aţi văzut datele, peste 300, 320 de cazuri noi şi vreau să atrag atenţia asupra unui lucru pe care l-am constatat. Peste o săptămână expiră starea de urgenţă. Din păcate, asta nu înseamnă că epidemia s-a terminat. Epidemia este între noi. Trebuie să avem foarte mare grijă ca atunci când putem să ne mişcăm un pic mai liber să nu avem o explozie de infecţii noi. Sunt reguli simple, trebuie să păstrăm distanţa, trebuie să purtăm mască, trebuie să ne spălăm foarte des pe mâini, trebuie să avem grijă mai multă fiecare de noi şi de cei cu care relaţionăm. 15 mai este doar un termen administrativ, când se termină starea de urgenţă, dar din păcate epidemia nu se arată în retragere. Mare, mare grijă, dragi români, ca să nu dăm cu piciorul la tot ce am realizat în ultimele două luni cu mari sacrificii. Şi ştiu că fiecare dintre voi a avut de îndurat lucruri complicate în această stare de urgenţă", a afirmat Klaus Iohannis sâmbătă, după ce a vizitat, împreună cu premierul Ludovic Orban şi ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, Unitatea de suport medical COVID-19 din Târgu Mureş.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza