Iohannis, sub ameninţare. Blocat 45 de minute în sediul PDL Cluj

Iohannis, sub ameninţare. Blocat 45 de minute în sediul PDL Cluj
Klaus Iohannis a fost întârziat joi 45 de minute în sediul PDL de un grup de PSD-işti.

Candidatul la alegerile prezidenţiale Klaus Iohannis a avut emoţii joi, la Cluj. Aflat la sediul PDL, pentru a susţine o conferinţă de presă, acesta a trebuit să rămână 45 de minute în plus din cauza unei posibile ameninţări.

Iohannis a fost aşteptat de social-democratul Horea Nasra şi de alţi cinci membri ai TSD. Liderii de la Cluj ai PNL, Marius Nicoară şi Daniel Buda, precum şi SPP-iştii care îl însoţesc pe Iohannis s-au temut că acesta va fi atacat cu ouă.

"Nu e deloc adevărat, sunt minciuni. Noi stăteam pe balcon afară, nu intenţionam să facem nimic nimănui. Ei au crezut că cine ştie ce vrem să le facem şi au crezut că e vreun scandal" , a declarat Horia Nasra, purtătorul de cuvânt PSD Cluj. Neoficial, acesta a admis că PSD-iştii l-au aşteptat pe Klaus Iohannis, dar nu ca să îl atace cu ouă, ci să îl întrebe dacă a fost în "judeţul Deva". 

Miercuri, candidatul la prezidenţiale declarase: "Voi efectua o serie de vizite în țară, chiar în următoarele zile ce urmează după validarea rezultatelor din primul tur. Voi merge în câteva județe: Brăila, Galați, Deva, Hunedoara."

În cele 45 de minute de aşteptare, Daniel Buda şi Marius Nicoară au mers pe rând să discute cu PSD-iştii şi le-au cerut să nu recurgă la violenţe. Până la urmă, tinerii social-democraţi au părăsit zona.

Etichete
Comenteaza