Iubirea PDL-PNL, reconfirmată la Cluj

Iubirea PDL-PNL, reconfirmată la Cluj
Liberalii de frunte ai Clujului şi-au reînnoit jurămintele de dragoste faţă de PDL.

Liderul PNL Cluj, Marius Nicoară, a declarat luni că relaţia cu democrat liberalii merge strună. El a răspuns astfel unor voci anonime din partidul său, care au lăsat să se înţeleagă că exită nemulţumiri.

"Lucrurile între PNL şi PDL merg bine. PDL ne sprijină la Consiliul Judeţean", a spus Marius Nicoară, co-preşedinte al Alianţei Creştin Liberale Cluj.

Mai categoric a fost preşedintele executiv al ACL Cluj, Mihai Seplecan, cel pe care noua alianţă l-a votat de două ori vicepreşedinte interimar cu atribuţii de preşedinte la Consiliul Judeţean. "Avem o relaţie deosebit de bună cu co-preşedintele ACL, Daniel Buda, cu primarul Emil Boc şi cu Alin Tişe, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean. Acesta este punctul meu de vedere, al celui care a fost votat de două ori la Consiliul Judeţean de această alianţă. Cu consilierii judeţeni PDL am colaborat foarte bine, le mulţumesc pentru voturi şi încredere. Sper să mă susţină în continuare. Dacă o dată sau de două ori nu am gândit la fel, nu înseamnă că nu merge alianţa", a spus Seplecan.

ACL, alianţa care susţine candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale, este condusă la nivelul judeţului Cluj de Marius Nicoară şi Daniel Buda, ca preşedinţi, şi de Mihai Seplecan şi Alin Tişe, ca preşedinţi executivi.

Etichete
Comenteaza