Kelemen Hunor, la Cluj, despre PNL și PSD: „Este mai bine fără voi”

Kelemen Hunor, la Cluj, despre PNL și PSD: „Este mai bine fără voi”
| Foto: Facebook.com/kelemen.hunor

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, vineri, la Cluj, că formaţiunii sale îi este mai bine acum, când nu este la guvernare alături de PSD şi PNL, şi a criticat modul în care este condusă ţara.

Declarațiile liderului UDMR au fost făcute în cadrul şedinţei Consiliului Reprezentanţilor Unionali (CRU).

„Din iunie, situaţia noastră s-a schimbat în politica internă românească, pentru că suntem în opoziţie şi nu avem nicio vină. Socialiştii şi liberalii au spus: 'este mai bine fără voi'. Nu ştiu dacă este mai bine fără noi, dar după trei luni şi eu spun că, da, într-adevăr, este mai bine fără voi. Am început să ne obişnuim cu această nouă situaţie şi încet-încet ne dăm seama că dacă pornim de la ceea ce se întâmplă în ţară, într-adevăr ne este mai bine fără ei. Din păcate, nu doar situaţia noastră s-a schimbat, ci şi situaţia în ţară.

Dacă ne uităm la ce s-a întâmplat în ultimele trei - patru luni, atunci în primul rând putem spune hotărât că dezvoltarea, investiţiile s-au încetinit. Acest lucru este foarte prost, atât pentru administraţiile publice, pentru ţară, pentru economie, eu nu ştiu pentru cine este bine, nu ştiu de ce s-au încetinit investiţiile publice. Vedem că incertitudinile sunt din ce în ce mai multe şi mai mari, imprevizibilul creşte, numărul improvizaţiilor creşte şi procesul decizional pare să fie haotic", a declarat Kelemen Hunor în faţa membrilor CRU.

La Cluj-Napoca a avut loc, vineri, şedinţa CRU în cadrul căreia, printre altele, au fost aleşi preşedintele Consiliului Reprezentanţilor Unionali, preşedintele executiv al Uniunii şi vicepreşedinţii executivi.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza