Klaus Iohannis l-a felicitat pe noul preşedinte al SUA, Donald Trump

Klaus Iohannis l-a felicitat pe noul preşedinte al SUA, Donald Trump
Preşedintele României a anunţat pe pagina sa de Facebook că a transmis felicitări noului preşedinte al Statelor Unite ale Americii, pentru victoria obţinută.

"L-am felicitat în această dimineață pe Președintele ales al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, pentru victoria obținută. România va continua să fie un aliat și un partener strategic de încredere și predictibil al SUA", a scris Klaus Iohannis pe pagina sa de Facebook

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a adresat o scrisoare de felicitare președintelui ales al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump.

"Cu acest prilej, șeful statului român a evidențiat relaţia solidă dintre România și Statele Unite ale Americii, prin Parteneriatul Strategic pentru Secolul XXI, element cheie în dezvoltarea profilului strategic al țării noastre, în calitate de membru NATO și UE.

(...) Totodată, Președintele Klaus Iohannis a subliniat angajamentul ferm al României de a aprofunda cooperarea bilaterală în domeniul securității și de a continua să acționeze, în calitate de aliat și partener strategic de încredere al SUA, conştient de toate implicaţiile care decurg din această postură", se arată în comunicatul publicat pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale.

 

Comenteaza