Legile Justiţiei |Modificările privind Legile organizării judiciare şi CSM vor fi dezbătute miercuri

Legile Justiţiei |Modificările privind Legile organizării judiciare şi CSM vor fi dezbătute miercuri
Propunerile de modificare a legilor 304/2004 privind organizarea judiciară şi 317/2004 privind CSM vor intra, miercuri, în dezbaterea plenului Camerei Deputaţilor, după ce, în prealabil, se va dezbate şi supune votului final propunerea de modificare a Regulamentului Camerei, potrivit unor surse.

Astfel, de la ora 10.00 se va convoca plenul Camerei pentru a dezbate propunerea de modificare a Regulamentului acestui for legislativ, avansată de deputatul PSD Florin Iordache, propunere care reglementează strict dezbaterea şi votul privind amendamentele în plen, au menţionat surse parlamentare pentru MEDIAFAX.

După dezbatere, se va convoca o sesiune de vot final, unde se va supune votului această propunere.

După această sesiune de vot final, se va convoca o nouă sesiune de dezbatere în care vor fi incluse pe ordinea de zi propunerile de modificare a legilor nr. 304/2004 privind organizarea judiciară şi 317/2004 privind CSM, au mai arătat sursele citate.

Între timp, dacă modificările la Regulament vor fi publicate în Monitorul oficial, ele se vor aplica de îndată şi în cazul dezbaterilor la legile justiţiei, 304 şi 317, astfel încât să nu se repete situaţia de săptămâna trecută, când dezbaterile au durat peste 11 ore.

Comenteaza