Levente Elek: Regret retragerea lui Cristian Seidler din competiţia pentru preşedinţia USR

Levente Elek: Regret retragerea lui Cristian Seidler din competiţia pentru preşedinţia USR
Preşedintele interimar al USR, Elek Levente, a declarat că regretă retragerea deputatului Uniunii, Cristian Seidler, din competiţia pentru preşedinţia partidului, arătând că, în cazul în care ar fi câştigat alegerile, acesta ar fi fost un lider „valoros”.

„Regret retragerea lui Cristian Seidler din competiţia pentru preşedinţia USR. Cristian ar fi putut fi un preşedinte valoros pentru partid, dacă ar fi câştigat alegerile interne", a precizat Levente, într-un comunicat de presă.

Elek Levente susţine că motivul invocat de Seidler pentru retragerea din competiţia internă - faptul că delegaţii la Congresul USR de săptămâna viitoare nu ar fi fost desemnaţi printr-o procedură unitară, valabilă pentru toate judeţele - nu este unul întemeiat.

„Procesul de desemnare a delegaţilor se desfăşoară potrivit deciziilor luate de organismele statutare ale USR şi regulilor aplicate şi la Congresul de la Cluj, unanim acceptate, necontestat şi care au dus, la acel moment, la alegerea lui Nicuşor Dan ca preşedinte USR. Congresul de la Poiana Braşov din acest weekend va desemna un nou preşedinte al USR, partidul va intra într-o nouă etapă, de extindere şi de construcţie", a mai spus Elek Levente.

Congresul USR se reuneşte sâmbătă, la Poiana Braşov, pentru a alege un nou preşedinte, după demisia lui Nicuşor Dan. Odată cu retragerea lui Seidler, în cursă au mai rămas senatorul Vlad Alexandrescu, fost

 

Etichete
Comenteaza