Liderii PNL și primarul Dorin Lojigan, în vizită la Parcul Industrial din Câmpia Turzii

Liderii PNL și primarul Dorin Lojigan, în vizită la Parcul Industrial din Câmpia Turzii

Ludovic Orban, Daniel Buda și alți lideri PNL au vizitat astăzi Parcul Industrial din Câmpia Turzii.

'' Alături de președintele Partidului Național Liberal, domnul Ludovic Orban, de Ministrul Afacerilor Interne, domnul Lucian Bode, de Ministrul Agriculturii, domnul Adrian Oros, de primarul Municipiului Câmpia Turzii, domnul Dorin Lojigan, de viceprimarul Muncipiului Cluj-Napoca, domnul Dan Tarcea, dar și alături de colegi din PNL Cluj, am vizitat Parcul Industrial din Câmpia Turzii.

Reindustrializarea Câmpiei Turzii este unul dintre obiectivele stabilite în strategia de dezvoltare a municipiului, iar unul dintre cele mai mari proiecte demarate în acest sens este Parcul Industrial. În decursul unui singur an, Parcul Industrial al Municipiului a fost ocupat de investitori la capacitatea sa maximă, adică pe aria celor 5,5 hectare. Având în vedere solicitările din partea marilor investitori, Parcul Industrial a fost extins cu încă 5 hectare'', a transmis Daniel Buda, preşedintele PNL Cluj.

"O investiție importantă din Parcul Industrial este cea realizată de Berg Banat, o companie al cărei obiect de activitate este zincarea termică. Valoarea investiției se ridică la aproximativ 9 milioane de euro, fabrica fiind în curs de finalizare la acest moment, urmând ca până la finalul anului să își deschidă activitatea pentru cei aproximativ 100 de angajați.

Parcul Industrial aduce venituri substanțiale la bugetul local, locuri de muncă pentru comunitatea locală, contribuind astfel la creșterea nivelului de bunăstare pentru toți locuitorii municipiului! Acest Parc Industrial întins pe 10 hectare reprezintă dovada concretă a eforturilor administrației liberale condusă de Dorin Lojigan de a dezvolta economic municipiul Câmpia Turzii și de a crește nivelul calității vieții locuitorilor!".

Comenteaza