Video Liderul PNL Cluj: „Lista pentru parlamentare este una dintre cele mai echilibrate din istorie”

Liderul PNL Cluj: „Lista pentru parlamentare este una dintre cele mai echilibrate din istorie”

Președintele PNL Cluj, Daniel Buda, susține că în Parlamentul României este nevoie de oameni responsabili și cu experiență în domeniile lor de activitate.

Europarlamentarul a vorbit la ZIUA LIVE (VIDEO la finalul articolului) despre lista de candidați PNL Cluj pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

„Este una dintre cele mai echilibrate liste pe care am reușit să o facem la nivelul Partidului Național Liberal Cluj de-a lungul istoriei. Mă bucur foarte mult că și colegii mei au înțeles și împreună am decis această listă, pentru că n-am fost doar eu, ci a fost o decizie colectivă.

Am reușit să venim în fața opiniei publice cu niște oameni extrem de responsabili pe domeniile lor și care cu siguranță o să facă cinste clujenilor acolo în Parlament, fie că vorbim de Camera Deputaților, fie că vorbim de Senat”, a declarat la ZIUA LIVE Daniel Buda.

Liderul PNL CLUJ a afirmat că în Parlament este nevoie de oameni care să aibă experiență și expertiză în domeniul administrației publice locale, astfel încât atunci când se discută despre ceea ce înseamnă modificarea legislației sau adoptarea unei legislații care vizează administrarea publică este nevoie de oameni care au trăit acele experiențe la „firul ierbii”.

„A fost o perioadă destul de complicată și a fost o listă care a ieșit cu greu, pentru că toți cei implicați într-o formă sau alta în stabilirea acestei liste am încercat să venim cu cea mai bună ofertă pentru cetățeanul clujean, cu oameni care de-a lungul timpului să se fi validat în domeniilor lor de activitate.

Candidații noștri ne garantează un proces de dezvoltare și modernizare a județului Cluj și un proces de consolidare a democrației la nivel național. Sunt oameni care în mod cert se vor bate pentru ceea ce înseamnă promovarea județului Cluj în Parlament”, a precizat europarlamentarul liberal.

Daniel Buda a mai spus că pentru el, ca președinte de organizație, a fost o foarte mare responsabilitate să găsească un echilibru între vechea și noua generație.

Ținând cont de voturile obținute la alegerile locale din 27 septembrie, PNL Cluj consideră eligibile cinci locuri de deputat și cel puțin unul de senator. 

PNL Cluj - Camera Deputaților:

1. Radu Moisin 
2. Sabin Sărmaș
3. Sorin Moldovan
4. Cristina Burciu
5. Ovidiu Cîmpean
6. Zoltan Coroian
7. Marinela Marc
8. Daniel Vaman
9. Ovidiu Vaida
10. Bashar Molhem 
11. Sebastian Moga
12. Ionuț Rusu 
13. Florin Șteopan

PNL Cluj - Senat: 

1. Adrian Oros
2. Mircea Moroșan
3. Radu Rațiu
4. Maria Forna
5. Mircea Pușcă
6. Marius Sabo 

Comenteaza