Video Liderul PNL Cluj: „Ne dorim să avem în jurul nostru o guvernare cu partidele de dreapta”

Liderul PNL Cluj: „Ne dorim să avem în jurul nostru o guvernare cu partidele de dreapta”

Daniel Buda susține că PNL este singurul partid care poate gestiona în mod eficient interesele românilor.

Europarlamentarul a făcut un apel la alegători în vederea alegerilor parlamentare din 6 decembrie.

„Este exrem de important pentru cetățenii României să fie atenți pe cine pun ștampila de vot și să avem în față o guvernare stabilă, formată din președintele Klaus Iohannis, cu PNL în fruntea Guvernului și bineînțeles ne dorim să avem în jurul nostru o guvernare cu partidele de dreapta.

Fac un apel public la cetățenii municipiului Cluj-Napoca și la cei ai României ca în 6 decembrie să pună ștampila pe candidații PNL deoarece aceștia sunt singurii care pot să garanteze în mod clar și neîndoielnic dezvoltarea și modernizarea țării în următorii ani de zile”, a declarat Daniel Buda.

Președintele liberalilor clujeni a afirmat că, PNL și-a făcut public programul de guvernare cu ocazia alegerilor parlamentare, care din punct de vedere juridic, asumarea lui de către partid și prezentarea lui în Parlament cu ocazia învestirii Guvernului este extrem de important deoarece devine practic lege pentru acel Guvern.

„Românii au datoria morală de a-și alege reprezentanții în Parlamentul național pentru următorii patru ani de zile. PNL este singurul partid care are capacitatea de a gestiona în mod eficient interesele românilor astfel încât viața fiecăruia dintre noi să fie mai bună în fiecare zi.

Am reușit păstrarea locurilor de muncă și mai mult, am crescut cu 15.000 de locuri de muncă în plus față de anul trecut. Chiar dacă ne-am confruntat cu o perioadă de criză economică, am reușit creșterea pensiilor cu 14% în acest an, dar și creșterea alocațiilor”, a precizat europarlamentarul.

Daniel Buda a mai spus că PNL a fost partidul care a avut curajul și determinarea să treacă România prin această perioadă de criză sanitară și economică.

Comenteaza