Liderul PSD a spus cât crede că mai rezistă Guvernul Cîțu: „Până vor ieşi românii cu furcile şi îi vor alunga”

Liderul PSD a spus cât crede că mai rezistă Guvernul Cîțu: „Până vor ieşi românii cu furcile şi îi vor alunga”
| Foto: playtech.ro

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că, în opinia sa, actualul Guvern va rezista în funcţie "până vor ieşi românii cu furcile şi îi vor alunga".

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

De asemenea, el consideră că în mod "categoric" românii vor ieşi în stradă pentru a "îndepărta" Executivul aflat în exerciţiu. Întrebat, marţi seară, în cadru unei intervenţii telefonice la România TV, cât crede că va mai rezista actualul Guvern în funcţie, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a răspuns: "Până vor ieşi românii cu furcile şi îi vor alunga".
 
În acest context, Ciolacu a criticat decizia Executivului de a transforma Spitalul Foişor în unitate pentru patologia COVID, dar şi decizia actualei majorităţi politice din Parlament de a respinge, în Senat, constituirea unei comisii de anchetă cu privire la situaţia acestei unităţi medicale. 
 
"Categoric, până la urmă lumea va ieşi în stradă şi îi vor îndepărta”, a adăugat Marcel Ciolacu, potrivit news.ro.
 
Senatul a respins, în plenul de marţi, proiectul de hotărâre prin care grupul senatorilor AUR solicită înfiinţarea comisiei de anchetă referitoare la organizarea acţiunii de evacuare şi transfer al pacienţilor internaţi la Spitalul Clinic de Ortopedie, Traumatologie şi TBC Osteoarticular „Foişor”.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza