Liderul PSD Cluj aşteaptă scuzele colegului Rădulescu privind alungarea protestatarilor cu tunurile de apă

Liderul PSD Cluj aşteaptă scuzele colegului Rădulescu privind alungarea protestatarilor cu tunurile de apă
Reacţia deputatului clujean vine după ce, într-un interviu, Cătălin Rădulescu a spus că şi-a păstrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revoluţie şi se declară pregătit să o folosească din nou.

"Rolul unui parlamentar nu este nici să disperseze românii cu tunurile de apă, nici să păzească weltanschauung-ul cu AKM-ul în mână, nici să muncească pe 5.300 lei dacă este nemulțumit, în condițiile în care este parlamentar într-un partid de #stânga, într-o țară plină de pungi de sărăcie.
De asemenea, libertatea presei este un drept care nu poate fi cumpărat, nici modificat prin intimidări.
Vă asigur stimați cetățeni, că pariul generației mele din Parlament este în primul rând respectul față de români indiferent de opțiunilor lor politice", reacţionează Horia Nasra pe Facebook la recentele declaraţii ale colegului său de partid.

Deputatul clujean Horia Nasra mai spune că aşteaptă scuze de la colegul său, deputatul de Argeş, Cătălin Rădulescu. „De 24 de ore aştept cel puţin nişte scuze", scrie Nasra.

Într-un interviu, Cătălin Rădulescu a spus că şi-a păstrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revoluţie şi se declară pregătit să o folosească din nou. Totodată el a criticat protestatarii din Piaţa Victoriei.

 

Comenteaza