Liderul PSD Cluj despre arestarea lui Dragnea: "Ar fi fost mai bine să demisioneze aseară. Viaţa merge mai departe"

Liderul PSD Cluj despre arestarea lui Dragnea: "Ar fi fost mai bine să demisioneze aseară. Viaţa merge mai departe"

Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj, a reacţionat la arestarea șefului său de partid, spunând că ar fi fost mai bine dacă Liviu Dragnea şi-ar fi dat demisia în seara alegerilor europarlamentare.

"Respectăm deciziile judecătorilor, poate ar fi fost mai bine să demisioneze în seara alegerilor. Viaţa merge mai departe", a declarat deputatul clujean.

Întrebat despre viitorul Partidului Social Democrat după evenimentele petrecute în ultimele ore, liderul PSD Cluj a răspuns că partidul se va concentra pe alegerile care urmează. Totodată, acesta a evitat să menționeze vreun nume, când a venit vorba despre viitorul preşedinte al PSD.

"Cu siguranţă vom face schimbări atât la nivelul comunicării, cât şi la temele abordate din punct de vedere politic şi vom pregăti candidați pentru prezidenţiale şi locale. Statutar, după preşedintele partidului este preşedintele executiv, care în momentul de faţă este Viorica Dăncilă. Nu este vorba dacă susţii sau nu susţii pe cineva. La congres vom vedea cine este dornic să candideze, competiţia este deschisă", a conchis Horia Nasra.

Comenteaza