Liderul PSD Cluj: „În toamnă vom avea alegeri interne” / Ce s-a schimbat în Organizația Județeană

Liderul PSD Cluj: „În toamnă vom avea alegeri interne” / Ce s-a schimbat în Organizația Județeană

Președintele PSD Cluj, Alexandru Cordoș, alături subprefectul județului, Răzvan Ciortea, și de vicepreședintele ANSVSA, Ioan Oleleu, au susținut, sâmbătă, o conferință de presă la sediul organizației județene a social-democraților clujeni.

În deschiderea conferinței de presă, liderul PSD Cluj a menționat faptul că acestea vor fi din ce în ce mai dese, iar la unele vor participa și primari social-democrați din județ, dar și alți membri de partid. Alexandru Cordoș i-a prezentat pe cei doi colegi ai săi și i-a introdus în discuție.

Răzvan Ciortea, care este subprefectul județului Cluj, dar și lider al PSD Turda, a fost primul care a luat cuvântul:

„Mă simt onorat că ocup funcția de subprefect, și vreau să le mulțumesc colegilor pentru sprijinul pe care mi l-au acordat. Atribuțiile subprefectului sunt acelea care se deleagă de către prefect. Mie mi-a revenit fondul funciar, juridicul și apostila. Este una dintre cele mai spinoase probleme ale Prefecturii.

A fost puțin ciudat că am primit serviciul funciar, dar ne-am pus la punct în scurtul timp pe care l-am avut. În această perioadă, am observat că, de doi ani, Instituția Prefectului nu mai făcuse nicio audiență pe acest domeniu, iar acest lucru l-am pus la punct. Am stabilit audiențe cu cei care sunt doritori în fiecare marți, dar mă voi deplasa și în UAT-uri pentru acest aspect”, a afirmat Răzvan Ciortea.

Ioan Oleleu, fost director al DSVSA Cluj și vicepreședinte al CJ Cluj din partea PSD, a fost numit, în urmă cu o lună, vicepreședinte ANSVSA – Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor.

„Mă încearcă un sentiment de emoție după o perioadă lungă de timp în care am lipsit din acestă zonă. Aș vrea și eu să le mulțumesc colegilor care au avut în vedere numirea mea și m-au susținut pentru noua poziție. Mă regăsesc în echipa pe care o avem și dorim să corectăm anumite lucruri care nu funcționează în sistemul nostru. De asemenea, încercăm să răspundem provocărilor și circumstanțelor în care se află România”, a declarat noul vicepreședinte ANSVSA

Cordoș: „Am preluat partidul la 8% și l-am dus la 14%”

Președintele PSD Cluj a anunțat că, în toamna acestui an, vor avea loc alegeri interne în cadrul Organizației Județene.

„Urmează să facem o prezentare a unui bilanț, la doi ani de activitate politică, a conducerii interimare. După o perioadă mai nefastă a organizației PSD Cluj, unde eram cotați la aproximativ 8%, împreună cu noua echipă am ajuns la 14%. În acest moment avem toate structurile din județ, municipii, orașe, comune, refăcute organizațiile, cu birouri, cu președinți interimari, etc. 

De asemenea, avem organizate și 26 de departamente. Cel mai important este că, din punct de vedere organizatoric, suntem pregătiți să intrăm în alegerile interne din toamna acestui an. Referitor la candidatura mea, am să fac o precizare la momentul în care se va lansa competiția internă. Alegerile sunt necesare, pentru că cei aleși au o mai mare autoritate și vin cu un proiect politic pe 4 ani. Este necesar și la Cluj acest lucru”, a explicat Alexandru Cordoș.

Comenteaza