Liderul PSD, după întâlnirea cu Iohannis: „Am vorbit numai de varianta unui guvern de uniune națională”

Liderul PSD, după întâlnirea cu Iohannis: „Am vorbit numai de varianta unui guvern de uniune națională”
| Foto: capital.ro

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că a propus, la întâlnirea de la Palatul Cotroceni cu șeful statului, un guvern de uniune naţională, avându-l ca premier pe Alexandru Rafila.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Potrivit lui Ciolacu, preşedintele Klaus Iohannis a menţionat că propunerea PSD de premier în persoana lui Alexandru Rafila este una „onorabilă”.

„Am vorbit numai de varianta unui guvern de uniune naţională. Preşedintele a spus că propunerea PSD, Alexandru Rafila, este una onorabilă. Am menţionat faptul că acele negocieri ridicole, pe lângă Constituție, de la Vila Lac 1, nu au ce căuta într-o democraţie reală.

Am insistat că România trece printr-o perioadă complicată, atât în ce priveşte pandemia, a crizei sanitare, cât şi a crizei economice şi că nu ne permitem o majoritate fragilă în Parlament. Considerăm că un guvern de uniune naţională este cea mai bună soluţie în acest moment pentru România

Normal, în această construcţie politică, partidul care a câştigat alegerile trebuie să desemneze prim ministrul, în persoana domnului Rafila", a spus Ciolacu, într-o conferinţă de presă la sediul PSD după întâlnirea cu Iohannis, potrivit Agerpres.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza