Liderul PSD se ține de ironii. Ce a spus despre posibila candidatură a lui Orban la prezidențiale

Liderul PSD se ține de ironii. Ce a spus despre posibila candidatură a lui Orban la prezidențiale
| Foto: g4media.ro

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a avut o replică ironică la adresa fostului premier Ludovic Orban, care a anunțat că ia în calcul o candidatură la alegerile przezidențiale din 2024.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Marcel Ciolacu spune că nici lui, nici Gabrielei Firea nu le este teamă ca Orban să le fie contracandidat la prezidenţiale. Declaraţia vine după anunţul lui Ludovic Orban, potrivit căruia, odată cu candidatura sa la şefia PNL, trebuie să ia în serios şi candidatura la Preşedinţia României.

„Eu îi urez succes dlui Orban. Întâi să fie reales, pe urmă om mai vedea”, a precizat Marcel Ciolacu. El spune că la PSD, preşedintele formaţiunii nu va mai fi, automat, candidat la alegerile prezidenţiale. „O să avem alegeri preliminare. Toţi primarii, viceprimarii, aleşii locali să voteze la aceste alegeri preliminare pe cine consideră ei că este cel mai bine. Cu alte cuvinte, să nu mai fie o decizie a unui număr restrâns de membri de partid. Cu alte cuvinte, la noi va fi altfel decât la dl. Orban”, adaugă Ciolacu, potrivit Mediafax.

„Sincer, chiar de dl. Orban cred că nici mie, nici dnei Firea nu ne este frică să ne fie contracandidat”, conchide Marcel Ciolacu. La rândul său, Gabriela Firea spune că obiectivul său este ca la alegerile din 2024 „să salveze Bucureştiul de falşii salvatori”.

Ludovic Orban nu exclude să candideze la alegerile prezidenţiale din 2024: „Odată cu candidatura la funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal trebuie să iau foarte în serios şi candidatura la Preşedinţia României”.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza