Liderul UDMR, despre Şoşoacă şi George Simion: „Nu au cum să ajungă la guvernare. România nu îşi permite o astfel de aventură”

Liderul UDMR, despre Şoşoacă şi George Simion: „Nu au cum să ajungă la guvernare. România nu îşi permite o astfel de aventură”
| Foto: Facebook.com/kelemen.hunor

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, consideră că cei doi și partidele lor nu vor mai crește în preferințele românilor.

Kelemen Hunor a fost întrebat despre viitorul politic al Dianei Șoșoacă, respectiv George Simion, dacă cei doi sunt capabili să ajungă la guvernare.

”Nu vor ajunge, nu au cum, este exclus. România nu îşi permite o astfel de aventură, o aventură de acest gen. Este exclus”, a spus preşedintele UDMR, la Digi24, despre liderul AUR, George Simion şi Diana Şoşoacă, el arătând că ”probabil vor avea un rezultat bun dar nu va fi un rezultat care să îi aducă la guvernare”, scrie news.ro.

Preşedintele UDMR a menţionat că, ”dacă ne uităm la realitatea sondajelor şi din societate, ei, de la 9% sau 10%, cu cât au intrat în Parlament, acum sunt măsuraţi la aproximativ 20%, deci în trei ani şi un pic şi-au dublat susţinerea politică”.

”Probabil cam ăsta e trendul, cam s-a oprit din toamna anului trecut. Ei nu mai cresc, s-au oprit undeva la 20% şi cam acolo cred că trebuie să rămână deci nu au cum să ajungă la guvernare”, a mai spus Kelemen Hunor.

Întrebat dacă cei doi, Diana Şoşoacă şi George Simion, sunt oamenii Rusiei, preşedintele UDMR a arătat că ”pot fi, aşa cum se comportă dar el nu are dovezi”. ”Eu pot să fac declaraţii politice, eu spun că sunt oameni periculoşi pentru România”, a mai arătat el.

Comenteaza