Liderul UDMR nu-și dorește o eventuală carantină totală + Îi cere Guvernului să fie mai transparent

Liderul UDMR nu-și dorește o eventuală carantină totală + Îi cere Guvernului să fie mai transparent
| Foto: caleaeuropeana.ro

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a transmis că nu ar fi de acord cu o eventuală carantină totală în România, pe fondul pandemiei generate de Covid-19.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Kelemen Hunor a spus, la RFI, că s-ar impune „restricţii şi reguli foarte severe" pe fondul Covid-19, dar nu şi o carantină totală în România:

„Eu nu aş fi de acord cu o carantină totală, aşa cum am avut la începutul anului, în martie-aprilie, dar cu restricţii şi cu reguli foarte severe, da. Cu un lockdown nu aş fi de acord, pentru că economia şi aşa stă destul de prost în România, sunt zone care nu pot fi închise şi nu trebuie închise şi circulaţia nu poate fi restricţionată în totalitate, dar anumite restricţii în continuare trebuie luate în calcul", a declarat liderul UDMR, potrivit Mediafax.

De asemenea, Hunor cere Guvernului şi Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă să fie mai transparente.

„Noi nu ştim ce recomandări există din partea specialiştilor către Guvern, către premier, către preşedinte. Nu există transparenţă, nu ştim care sunt previziunile specialiştilor pentru lunile care urmează, ştim doar ce spune preşedintele la conferinţele de presă, dar ar fi bine să existe mai multă transparenţă din partea Guvernului, din partea acelui Comitet de Urgenţă, unde sunt şi mulţi specialişti, ca să ştim exact care sunt recomandările, care sunt propunerile, care sunt sugestiile, altfel suntem cumva în întuneric", a mai precizat Kelemen Hunor.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza