Video Liderul USR Cluj nu crede în rotativa guvernamentală: „Orice mișcare de genul poate rupe coaliția”

Liderul USR Cluj nu crede în rotativa guvernamentală: „Orice mișcare de genul poate rupe coaliția”
| Foto: antena3.ro

Rotativa guvernamentală dintre PSD și PNL este programată să aibă loc undeva la sfârșitul lunii mai sau la începutul lunii iunie. Atunci, social-democrații și liberalii vor schimba între ei premierul, dar și o parte din ministere.

Președintele USR Cluj, Oana Murariu, a spus, la ZIUA LIVE, că nu este deloc sigură că această rotativă chiar va avea loc.

Mie nu mi se pare deloc predictibilă această rotativă. Mai ales că în politică lucrurile se schimbă de la o zi la alta. În acest moment, eu nu știu cine o să fie noul premier, chiar dacă stau între ei în Parlament. Vad că acum în PNL este revoltă. De asemenea, se vede cum cele două partide se războiesc, nu votează aceleași lucruri, etc. Eu zic să urmărim și să vedem ce se va întâmpla. Nu este exclus ca această rotativă să nu se realizeze. Am văzut ce tensiuni au fost la votul pe Codul Penal. Orice mișcare de genul poate rupe coaliția”, a declarat, la ZIUA LIVE, Oana Murariu.

Deputata de Cluj a mai fost întrebată ce miniștri din actualul Guvern au performat cel mai puțin și nu ar trebui să se mai regăsească în viitorul Executiv.

Cred că putem începe cu domnul Bode. Am avut atâtea scandaluri, îți crapă obrazul de rușine. În cadrul MAI au fost o grămadă de probleme. Nu am văzut să se miște lucruri. Văd doar un om pus politic, care nu își face deloc treaba, dar care este tare în partid și este susținut. Pentru stat nu am văzut nimic. Îmi este rușine cu acest ministru. De asemenea, ministrul de Externe, Bogdan Aurescu. Vi se pare că nu avem o problemă că nu am intrat în spațiul Schengen?!”, a adăugat Morariu.

Comenteaza