News alert LISTA FINALĂ a PSD Cluj pentru parlamentare: Pe cine aruncă în luptă social-democrații

LISTA FINALĂ a PSD Cluj pentru parlamentare: Pe cine aruncă în luptă social-democrații

Liderul interimar al PSD Cluj, Alexandru Cordoș, a prins a doua poziție pe lista pentru Camera Deputaților, la alegerile parlamentare din decembrie.

Organizația Județeană Cluj a Partidului Social Democrat a depus, astăzi, la Biroul Electoral Județean listele de candidați la Camera Deputaților și Senat pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Lista pentru Senat este deschisă de sociologul Vasile Dâncu, președintele Consiliului Național PSD, iar cea pentru Camera Deputaților, de Patriciu Achimaș-Cadariu, director medical al Institutului Oncologic Cluj-Napoca și fost Ministru al Sănătății în Guvernul Dacian Cioloș.

La Camera Deputaților, locul doi este ocupat de Alexandru Cordoș, fost senator al României în perioada 2008-2016 și președintele interimar al organizației județene PSD Cluj, urmat de Ovidiu Secară, fost director la C.N. Poșta Română. Locul patru este ocupat de Horea Chirteș, jurist, urmat de Cornel Itu, actual deputat social-democrat în Parlamentul României.

La Senat, pe locul doi se află Răzvan Ciortea inginer și președintele organizației municipale PSD Turda, urmat de Claudia Anastase economist, fost director general al C.N.T.E.E. Trans Electrica S.A.

„Organizația Partidului Social Democrat Cluj transmite cetățenilor un semn clar al înoirii și al deschiderii către societate, vizând o nouă abordare a politicilor sociale, promovând în acest sens specialiști din diverse domenii, oameni valoroși, capabili să guverneze în folosul românilor”, a transmis liderul PSD Cluj, Alexandru Cordoș.

Ținând cont de rezultatele obținute de PSD Cluj la alegerile locale din 27 septembrie, doar primul loc de la Senat și Cameră sunt considerate eligibile de către social-democrați.

Lista PSD Cluj la Camera Deputaților:

1. Patriciu Achimaș-Cadariu

2. Alexandru Cordoș

3. Ovidiu Secară

4. Horea Chirteș

5. Cornel Itu

Lista PSD Cluj la Senat:

1. Vasile Dâncu

2. Răzvan Ciortea

3. Claudia Anastase

Comenteaza