Lista Guvernului Ciolacu l-a supărat pe Alin Tișe: „Cu aceiași oameni și cu aceleași metode nu poți produce rezultate diferite”

Lista Guvernului Ciolacu l-a supărat pe Alin Tișe: „Cu aceiași oameni și cu aceleași metode nu poți produce rezultate diferite”
| Foto: Facebook.com/AlinTise

Președintele Consiliului Județean Cluj nu se arată optimist în ceea ce privește performanțele și realizările viitorului Guvern condus de liderul PSD, Marcel Ciolacu.

ZIUA de CLUJ a stat de vorbă cu Alin Tișe, liderul forului administrativ județean clujean, despre cel mai „fierbinte” subiect al acestor zile - rotativa guvernamentală.

„Nu aș vrea să mă pronunț în legătură cu acest Guvern pentru că sunt mult prea supărat și aș zice tot felul de chestii. Sunt supărat pe tot ce se întâmplă la nivel guvernamental și pe tot ce se întâmplă în partid la nivel central. Prefer să nu mă pronunț deocamdată, cu privire la persoane și portofolii. Aștept să vedem. Se spune că cu aceiași oameni și cu aceleași metode nu poți produce rezultate diferite. Unii din cei de pe listă au mai fost miniștri sau au schimbat ministerele. Aștept să le vedem activitatea, iar abia atunci îmi voi prezenta poziția publică. Nu aș vrea ca ce spun acum să fie considerat ca un atac asupra partidului. Vom vedea de ce sunt capabili aleșii partidului”, a afirmat, pentru ZIUA de CLUJ, Alin Tișe.

„Ieșirea UDMR de la guvernare este o pierdere”

Șeful CJ Cluj susține că liderii Uniunii Democrate Maghiare din România trebuiau să aleagă o soluție alternativă în ceea ce privește împărțirea ministerelor și să rămână în coaliția de guvernare.

Regret că UDMR nu a avut o atitudine mult mai inteligentă și nu au găsit soluții alternative de a rămâne la guvernare. Cred că UDMR este un partid serios și ar fi trebuit să rămâne. În ceea ce mă privește pe mine, la nivelul Clujului, chiar dacă noi avem o majoritate în Consiliul Județean, mă refer la PNL, eu nu voi solicita scoatere UDMR-ului de la guvernarea locală.

Acest lucru este o înțelegere făcută de noi pentru 4 ani și eu voi respecta asta. Este decizia liderilor de partid. Cred că puteau veni cu variante alternative și să continue la guvernare. Consider că abordarea ministerelor nu ține doar de bugetul acestuia. Este o pierdere din punctul meu de vedere. Au oameni competenți și asigurau o coerență guvernamentală”, a mai spus Tișe.

Comenteaza