News alert Lista oficială a candiaților PNL Cluj pentru Parlament. Pe cine trimit liberalii la București

Lista oficială a candiaților PNL Cluj pentru Parlament. Pe cine trimit liberalii la București

Organizația județeană PNL Cluj a stabilit, joi seara, lista definitivă de candidați pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Colegiul Director Județean al PNL Cluj a stabilit lista oficială a candiaților pentru Senat și Camera Deputaților. Lista a fost votată cu unanimitate de voturi în ședința organizată joi seara.

Radu Moisin, actual consilier local și fost primar interimar, va ocupa prima poziție la Camera Deputaților pe listele PNL Cluj, urmat de Sabin Sărmaș, fost consilier local, actual președinte al Autorității pentru Digitalizarea României. Pe poziția a treia se află actualul deputat PNL, Sorin Moldovan. Locul patru este ocupat de Cristina Burciu, care este de asemenea, deputat în Parlamentul României, dar și-a obținut mandatul din partea PSD. Pe ultima poziție considerată eligibilă de către liberali se regăsește Ovidiu Cîmpean, care este directorul de Dezvoltare Locală al Primăriei Cluj-Napoca.

La Senat, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Adrian Oros, este primul pe lista liberalilor din județul Cluj, urmat de primarul orașului Huedin, Mircea Moroșan.

Ținând cont de voturile obținute la alegerile locale recent încheiate, PNL consideră eligibile cinci locuri de deputat și cel puțin unul de senator. Lista urmează să fie trimisă la București pentru validare.

PNL Cluj - Camera Deputaților:

1. Radu Moisin 
2. Sabin Sărmaș
3. Sorin Moldovan
4. Cristina Burciu
5. Ovidiu Cîmpean
6. Zoltan Coroian
7. Marinela Marc
8. Daniel Vaman
9. Ovidiu Vaida
10. Bashar Molhem 
11. Sebastian Moga
12. Ionuț Rusu 
13. Florin Șteopan

PNL Cluj - Senat: 

1. Adrian Oros
2. Mircea Moroșan
3. Radu Rațiu
4. Maria Forna
5. Mircea Pușcă
6. Marius Sabo 

Comenteaza