Video Liviu Dragnea, dus de urgență la spital

Liviu Dragnea, dus de urgență la spital

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, a fost dus de urgență la spital, la scurt timp după ce a participat la alegerile pentru organizația Ilfov. El a susținut o conferință de presă pe care a încheiat-o după doar 10 minute de declarații.

Președintele PSD a spus la finalul conferinței că merge la spital pentru a-și face un RMN, conform Libertatea. La finalul declarațiilor făcute la Snagov, liderul social-democraților le-a spus jurnaliștilor: ”Sincer, nu mai pot să stau, din păcate!”.

El a adăugat că va face un RMN pentru a depista sursa durerilor care îl supără. Potrivit unor surse, Dragnea a acuzat dureri de spate și în ultima perioadă s-a deplasat cu dificultate. De asemenea, vineri, la Târgoviște, el s-a plâns de frigul în care a stat la alegerile din organizația PSD Dâmbovița.

Dragnea a atacat, sâmbătă, în organizaţia Ilfov, funcţionarii din ministere care nu dau avizele pentru proiectele importante ale comunităţilor locale, dar şi instituţiile de control ale statului precum Agenția Națională de Administrare Fiscală, Direcția Antifraudă, Autoritatea Națională Sanitară Veterinară, care amendează firmele româneşti în loc să le protejeze.

Liderul PSD a cerut guvernului să ia în calcul adoptarea dea Codului Administrativ prin ordonanţă de urgenţă, după ce proiectul conceput în Parlament, care introducea şi pensiile speciale ale primarilor, a fost declarat neconstituţional la Curtea Constituțională a României. 

Comenteaza