Liviu Dragnea: ”Guvernul nu are de ce să demisioneze”

Liviu Dragnea: ”Guvernul nu are de ce să demisioneze”
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a susţinut o declaraţie de presă după protestele de aseară, ocazie cu care acesta a declarat că Guvernul nu are niciun motiv să demisioneze, pentru că a fost ales în mod legitim.

"Eu în continuare fac apel la calm. Ceea ce îmi era teamă s-a întâmplat. Aseară un grup de oameni nemulţumiţi s-au strâns la Palatul Cotroceni şi de acolo poate fi un bulgăre de zăpadă.", a raspuns Dragnea, întrebat despre cum va gestiona situaţia dacă protestele vor continua.

Liviu Dragnea a spus şi că Guvernul nu are niciun motiv să demisioneze, pentru că a fost ales în mod legitim, scrie Mediafax.

"Eu repet ce am spus mai devreme. Cred că trebuie o dezbatere, nu neapărat în Parlament, ci undeva, dacă Academia va accepta, la care să participe şi experţi străini, dar foarte important, asociaţiile magistraţilor şi orice alţi specialişti din domeniu, pentru că nu cred că strică cuiva această analiză. Este vorba de o analiză şi o dezbatere serioasa, bineînţeles cu argumente şi nu cu ţipete".

Întrebat despre anumite voci care susţin că protestatarii au fost coordonaţi din spate de cineva din opoziţie, Dragnea a explicat că nu vrea să "deschidă aceste subiecte" acum, dar că va discuta cu colegii săi "cât de curând".

"Nu o sa spun nume azi, dar şi la grup au fost colegi care au ridicat această problemă, şi în plen şi în particular, nu vreau sa deschidem subiecte în aceste zile. Dar îl vom discuta cât de curând."

 

Comenteaza