Liviu Dragnea: Nu va fi niciun fel de remaniere

Liviu Dragnea: Nu va fi niciun fel de remaniere
Preşedintele PSD Liviu Dragnea a negat că ar urma să aibă loc vreo remaniere, spunând că actualul cabinet a recuperat multe restanţe. În spaţiul public au apărut informaţii potrivit cărora Liviu Pop şi Florian Bodog ar putea fi remaniaţi.

"M-aţi ajuta foarte mult să spuneţi de unde aveţi asemenea informaţii ca să nu aflu din presă de remaniere. Nu se pune problema unei remanieri", a declarat miercuri Liviu Dragnea, după ce în spaţiul public au apărut informaţii potrivit cărora Liviu Pop ar urma să fie înlocuit la ministerul Educaţiei, în timp ce Florian Bodog va fi schimbat de la Sănătate.

Legat de remarcile la adresa ministrului Educaţiei, făcute pe marginea manualului de sport, Liviu Dragnea spune că nu l-a criticat pe Liviu Pop. "L-am mângâiat ironic pentru că a sărit în susţinerea acestei năzbâtii pe care a găsit-o acolo şi a început să susţină acest manual care e controversat".

Preşedintele PSD spune că în următoarea şedinţă a Comitetului Naţional Executiv nu va merge cu nicio propunere de schimbare a miniştrilor din Guvernul Tudose.

"Din partea mea nu. Nu ştiu colegii din CEx dacă nu au altă părere, dar nu cred. Este o schimbare totală, sunt foarte multe recuperări. Nu voi face nicio propunere de remaniere la acest Comitet Executiv", susţine Dragnea.

Social democraţii se vor reuni, la finalul lunii septembrie, la Suceava.

 

Comenteaza