Liviu Dragnea: Vor fi patru ministere în plus. Cabinetul Grindeanu, puţin diferit de cel al lui Shaidehh

Liviu Dragnea: Vor fi patru ministere în plus. Cabinetul Grindeanu, puţin diferit de cel al lui Shaidehh
Preşedintele PSD Liviu Dragnea, a declarat că noul guvern va avea patru minister în plus, printre care un minister al Turismului şi unul al IMM, Mediului de afaceri şi Antreprenoriatului, afirmând că echipa pe care o va forma Sorin Grindeanu va fi diferită de cea a lui Sevil Shaidehh.

"Nu este vorba despre secretomanie este vorba despre putină decenţă şi pragmatism. (...) Eu trebuie să cântăresc foarte, foarte bine fiecare ministru pentru că programul de guvernare pe care îl avem deja făcut este, cred eu, cel mai complex, cel mai bun de la Revoluţie încoace şi cel mai greu de îndeplinit. (...) Vor fi nume destul de noi, foarte multe, oameni în care eu am încredere", a declarat preşedintele PSD, vineri seară, la Realitatea TV, întrebat dacă are deja o listă a miniştrilor care vor face parte din noul Cabinet.

Liviu Dragnea a afirmat că Executivul condus de Sorin Grindeanu va fi "puţin diferit" de cel care ar fi fost condus de Sevil Shhaideh.

Preşedintele PSD a mai spus că noul guvern va avea patru ministere în plus.

"Vor fi cred că patru ministere în plus. Sunt domenii care pot deveni motoare economice importante pentru România pe care vreau să le scot în evidenţă, domenii cu potenţial foarte mare care acum sunt parte din ministere, departamente în ministere sau agenţii unde România în 27 de ani nu a investit. (...) Vreau să fie un minister al Turismului distinct. (...) De asemenea, (...) va fi un minister distinct, cel al IMM, Mediului de afaceri şi Anteprenoriatului (...)", a explicat Dragnea.

Liderul social-democraţilor a afirmat că numărul de ministere pe care îl va primi ALDE va fi "relativ proporţional".

"Asta stabilim luni într-o întâlnire informală. Va fi proporţional, relativ proporţional pentru că nu stăm să măsurăm cu şublerul (...)", a răspuns Dragnea, întrebat câte ministere vor merge către ALDE.

Comenteaza