Liviu Pop, după întrevederea cu Dragnea: Nu mi-a reproşat nimic

Liviu Pop, după întrevederea cu Dragnea: Nu mi-a reproşat nimic
Ministrul Educaţiei, Liviu Pop, a avut, miercuri, o întrevedere cu liderul PSD Liviu Dragnea, la biroul acesta de la Camera Deputaţilor, el declarând, la final, că preşedintele PSD nu i-a reproşat nimic referitor la activitatea sa de la minister.

„Nu ştiu ce probleme sunt decât cele pe care le-am rezolvat. Nu mi-a reproşat nimic preşedintele", a spus Pop.

Chestionat dacă îşi face bine treaba la minister, Pop a răspuns afirmativ.

„A fost vorba de o problemă pe care am soluţionat-o, nu are nimic de a face cu agenda publică", a detaliat Pop despre întrevederea cu Dragnea.

Întrebat despre informaţiile privind remanierea sa, Pop a spus că nu a discutat despre aceste lucruri.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a negat că ar urma să aibă loc vreo remaniere, spunând că actualul cabinet a recuperat multe restanţe. În spaţiul public au apărut informaţii potrivit cărora Liviu Pop şi Florian Bodog ar putea fi remaniaţi.

"M-aţi ajuta foarte mult să spuneţi de unde aveţi asemenea informaţii ca să nu aflu din presă de remaniere. Nu se pune problema unei remanieri", a declarat miercuri Liviu Dragnea, după ce în spaţiul public au apărut informaţii potrivit cărora Liviu Pop ar urma să fie înlocuit la ministerul Educaţiei, în timp ce Florian Bodog va fi schimbat de la Sănătate.

Legat de remarcile la adresa ministrului Educaţiei, făcute pe marginea manualului de sport, Liviu Dragnea spune că nu l-a criticat pe Liviu Pop. "L-am mângâiat ironic pentru că a sărit în susţinerea acestei năzbâtii pe care a găsit-o acolo şi a început să susţină acest manual care e controversat".

Comenteaza