Locuinţe ale liderilor PSD din judeţ, secţii de votare pentru alegerea preşedintelui

Locuinţe ale liderilor PSD din judeţ, secţii de votare pentru alegerea preşedintelui
Locuinţele unor lideri locali ai PSD şi unele cămine culturale se vor transforma duminică în secţii de votare, unde social-democraţii îşi vor alege preşedintele. Unicul candidat pentru această funcţie este Liviu Dragnea.

Secţiile de vot din judeţul Cluj pentru alegerile interne din PSD din 11 octombrie vor fi amenajate în mediul rural în casele preşedinţilor de filiale comunale, în cămine culturale sau în alte spaţii care vor putea fi închiriate, la scrutin urmând să participe peste 11.000 de membri social-democraţi.

Preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan, spune că va fi amenajată câte o secţie de vot în fiecare comună, cele mai multe secţii urmând să fie înfiinţate la Cluj-Napoca.

"Vom înfiinţa câte o secţie de vot pentru fiecare comună, iar în localităţi urbane vom avea mai multe, în funcţie de mărimea acestora. Cele mai multe secţii - trei - vor fi în Cluj-Napoca, în două cabinete parlamentare ale deputatului Aurelia Cristea din cartierele Mărăşti şi Gheorgheni şi la sediul PSD din cartierul Mănăştur. În mediul rural, vor fi amenajare secţii de vot în casele preşedinţilor de filiale comunale, în cămine culturale sau în alte spaţii închiriate", a afirmat Lăpuşan, citat de Mediafax.

El consideră că alegerile interne din acest an pentru alegerea preşedintelui PSD sunt "o noutate interesantă".

"Mi se pare o idee progresistă care dă posibilitatea fiecărui membru al PSD să îşi exprime un punct de vedere, o opţiune faţă de viitorul preşedinte al partidului", a afirmat liderul PSD Cluj.

La rândul său, preşedintele Comisiei Electorale Judeţene a PSD Cluj, Dan Codrean, a explicat că va fi un buletin de vot cu numele lui Liviu Dragnea, singurul candidat, de altfel, şi cu două căsuţe cu menţiunea "Da" şi "Nu", pe care se va bifa opţiunea cu pixul.

Comenteaza