Ludovic Orban: Ar fi o decizie neinspirată din partea lui Cioloş să mai construiască un partid

Ludovic Orban: Ar fi o decizie neinspirată din partea lui Cioloş să mai construiască un partid
Preşedintele PNL Ludovic Orban a declarat duminică, la Digi 24, că ar fi o decizie ”neinspirată” din partea fostului premier Dacian Cioloş să formeze un nou partid de dreapta, precizând că acesta este aşteptat să se înscrie în PNL oricând doreşte.

"Cred că ar fi o decizie neinspirată din partea domniei sale să se apuce să mai construiască un partid de dreapta, pentru că ar fi o fărâmiţare suplimentară", a declarat Ludovic Orban.

Şeful liberalilor a spus că, în situaţia în care Dacian Cioloş ar forma un nou partid, acesta nu ar lua voturi de la PNL, însă ar "reactiva" politic alte segmente de votanţi.

"Nu cred că ar lua voturi de la Partidul Naţional Liberal, sincer. Poate ar reuşi să reactiveze politic anumite segmente, dar care nu sunt foarte puternice din punct de vedere numeric", a mai spus Orban.

Ludovic Orban a fost întrebat în ce relaţii se află în acest moment cu fostul premier Dacian Cioloş, acesta replicând "În relaţii normale". Orban a mai precizat că Dacian Cioloş va fi primit în PNL oricând doreşte să se înscrie în formaţiune.

Comenteaza